nytt år

page 1

Kortfattat om nyår så firades det först med tre fina tjejer, trerätters samt vin och drinkar följt av drinkspel och singstar. Självaste tolvslaget hurrades med ett gång i huset 100 sekunder bort, vilket är huset jag och min familj bodde i under de elva åren fram till mars 2012, lite underligt var det att efter räknat ner med champagne och fyrverkerier kliva in i sitt gamla hus där ett helt annat gäng hade det gosigt och festligt, men det smälte snabbt och vi fick en bra början på 2013 tillsammans.

Jag ser verkligen fram emot detta år. Min 20 årsdag, alla galna utgångar och firanden, utlandsresa, nya utmaningar och äventyr samt att jag ska bestämma vad jag egentligen vill och satsa på en av mina drömmar. Men allra först ser jag fram emot min ochs ysters 20årsdag som både åger rum och ska firas nästa helg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>