jul- och mellandagar

416806-422636067805424-225060205-n imag0021 imag0040 bild-2-7 imag0038

I dessa juldagar och mellandagar har jag bara firat och myst. Julafton firades rätt och slätt med mina föräldrar och systrar med kalle anka, julmat, karl bertil jonsson, julklappar, julgodis och självklart, mest av allt, kärlek.
På juldagen slog jag och tre tjejer på stort och checkade in på clarion hotel arlanda, fixade oss, förfestade och mötte sedan upp en tjej till i uppsala och klev in på saluhallen för att bokstavligen shotta och dansa tills lamporna tändes för att landa två tjejer för lite i underbart sköna hotellsängar kvart över sju på morgonen. Efter ett par timmars sömn klämde vi i oss lite hotellfrukost, tröttare än tröttast och senare åkte jag och mysigt sällskap (med finaste julklappen och massa kindergodis) hem till mig och bosatte oss framför en film i min säng och jag fick sova ikapp någon timme på hans bröst, bästa bakisdagen jag kunnat tänka mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>