Mindre bra saker

bild-5 bild-1

Idag har en vän till mig varit här hela dagen. Vi har druckit grönt mango-te och hon pluggade medan jag startade ett nytt litet projekt inom min lilla skrivardröm, superkul! Imorgon ska jag dock inte ha lika roligt. Tänkte ta mig upp tidigt för att ta mig till läkaren så fort de öppnar sin mottagning. Jag håller på bryta ihop pga hudsjukdomen jag bär på, som jag numera inte bara bär på utan faktiskt lider lite av, mest psykist då. Och läkaren som förra hösten sa att den inte alls skulle bli värre pfft. Nu hoppas jag bara på remiss och sedan vidare till ljusbehandling och hoppas att jag slipper detta. Vore underbart.

Men fredag ser jag fram emot. Då åker jag och min yngsta lillasyster in till stan för att inhandla julklappar och äta en lunch tillsammans bara vi två. Mysigt! Nu ska jag lägga mig framför en film och önska att jag hade en varm kropp bredvid mig, som jag mer och mer börjar vänja mig vid och det känns så himlans bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>