en decemberdröm

4 3 2 1

December. Trots denna snöyra som var och all snö som lagt sig så måste jag erkänna att detta är en av mina favorittider på året. Jag gillar inte snön nej, visst kan det väl vara lite mysigt att sitta inne och titta ut och så, men jag tycker mest att snön gör min vistelse ute gör det så jobbigt för mig som inte äger någon vinterjacka jag vill bära eller varma skor.

Men jag har haft det väldigt bra den senaste tiden ändå. Jobbar inte så mycket, inte mycket alls, så mesta dels av tiden har det gåtts runt hemma i vita sockor och pälsjacka då det är kallt överallt, är väldigt frusen av mig. Någon natt här och där har det delats en 90säng med någon mycket mysigare och varmare än mig själv, sånt mår man så bra av. Här hemma har det spelats julmusik, knäck har kokats och lussekatter har bakats. Favoriträtten sushi har självklarts ätits, tillsammans med vänner på systers golv eller säng följt av jobbsnack, killprat och catching up. Önskelista, med bland annat ett läppstift från Yves Saint Laurent (tillsammans med en liten stjärna och texten ”Sarahs favorit, drömläppstiftet”, så mamma ska förstå att det verkligen är något jag vill ha) och en tassimo till framtiden i en egen lägenhet för mig och syster, har skrivits. Sist men inte minst så har alla julklappar köpts och en del av de även slagits in då det imorgon väntar julfirande tillsammans med tvillingsyster och våra två bästa barndomsvänner, en tradition vi hållt sedan vi just fyllt tvåsiffrigt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>