kusinmys och kusinkärlek

21142-4821576942142-392454011-n

I går hade jag en så mysig kväll det bara går en helt vanlig tisdag. Jag och tvillingsyster åkte in till Stockholm för att hälsa på kusinerna som precis flyttat in i en mysig liten två i Högdalen. Två timmar sena, pga elfel på spåren och bussäventyr från arlanda till rotebro till centralen, kom vi till slut fram, köpte fika som inflyttningspresent, mötte upp Sofie och hoppade på tunnelbanan. Väl framme i deras nya lya dukade vi upp mat och vin och hade en fin mysig middag och sedan pratade vi och myste bara innan jag och Johanna åkte hem igen. Vi skrattade så magarna värkte till en hel drös festbilder från en kväll för ett år sedan, herregud vad kul vi måste ha haft den kvällen. Med oss hem fick vi en varsin fin liten sånghtext som jag, Johanna och Sofie skrev när vi var små, som Sofie hittat i flytten. Vi gjorde så knäppa roliga saker vi tre när vi var yngre och vi skrattade så åt de där texterna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>