För kärlek är så mycket mer än en trygg hand att hålla, ett vackert leende att kyssa och glittrande ögon att drunkna i

”För att kärlek inte är perfekt, den är långt ifrån felfri och man ska inte ge upp kärleken på grund av de en eller två eller kanske till och med tre gånger man fått sitt hjärta krossat, för kärleken kanske tar dig igenom så väl bra stunder som mindre bra och även hjärtskärande stunder, men man måste tänka på att det bara är farthinder på vägen dit kärleken slutligen kommer att ta dig. Och ett plus är att du alltid lär dig något på vägen dit. För kärlek är så mycket mer än en trygg hand att hålla, ett vackert leende att kyssa och glittrande ögon att drunkna i”

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>