i write it down so the next time i’ll know that it will pass


rum2

Jag har haft en dundermys helg. Min farmor och farfar och mina kusiners farmor har varit här hela helgen medan våra föräldrar har avnjutit en helg i göteborg. Så jag har umgåts mycket med dom och igår var jag + två systrar + båda farmorna till gränby och shoppade lite. Köpte mig en mascara och en pälskrage, också betalade jag en pälsjacka åt min syster så länge (bra storasyster) På kvällen myste jag med tvillingsyster och minsta lillasyster framför tv. Idag var jag och en vän in och solade och catchadeup lite samtidigt, älskar lite sån där kvalitetstid när man inte ses så ofta än på jobbet numera.

Nu sitter jag här i sängen, med tända ljus (för att det luktar så gott med utblåsta doftljus) och skriver lite (för att det känns så bra när jag gör det) och ska alldeles strax klicka igång en film och sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Har verkligen ingen lust, men men. Jag jobbar med tvillingsyster iallafall och det käns alltid bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>