I put my faith in something unknown

jag

Denna vecka började bra med en middag på stan med Johanna, Frida och Ebba. Vi åt god mat på Koh Phangan, pratade, skvallrade och skrattade tills stället stängde då vi rullade hem igen. Resten av veckan hittills har dock varit lite mindre bra då jag gått och blivit sjuk, ja igen. Så nu har jag förbjudit mig själv att inte göra något ansträngande innan jag är helt frisk. Har inte varit frisk länga sträckor sedan somras känns det som. Så i helgen blir det bara mys, farmor och farfar kommer hit också har jag lovat att umgås lite med Amanda, mellansystern. Så den planerade utgången i helgen blir tyvärr inte av, behöver vila.

Jag fortsätter mitt kurerande med lite c-vitaminer och one tree hill i sängen nu.
I morgon fyller lillasyster år, den minsta, hela fjorton år blir ”lillan”. Herregud. Jag minns fortfarande dagen dåhon föddes, fastän jag bara var fem år. Mamma och pappa hade obemärkt åkt in redan på natten till bb i falun, så på morgonen kommer mellansystern in till mig och tvillingsyster och säger att Pecka ligger i mamma och papas säng (Pecka var vår gamla granne när vi bodde i Ludvika som vi gjorde på den tiden) och tillsammans går vi alla tre in till mamma och pappas sovrum men där ligger inte Pecka utan vår moster (vet inte vad Amanda tänkte där, men hon var ju bara tre år) På kvällen kom mamma och pappa hem med den lilla bebisen och morgonen efter låg vi hela familjen i mamma och pappas säng och tittade på lillasyster. Tänk att deet var nästan fjorton år sedan nu…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>