Keep on dreamin’, even if it breaks your heart

petstopp klocka

När jag gick och la mig igår, efter en solning och en rejäl promenad med en vän, var det bestämt att idag skulle jag åka och träna och sedan sola efter det. Men nej, vaknade mer förkyld än gårdagen och med halsont (när ska jag på riktigt bli frisk?!) så tog mig aldrig till gymmet vilket betydde ingen solning heller. Istället lyxade jag, min tvillingsyster och en vän till det med den numera traditionella löningsdagslunchen ute. Senare hämtade vi upp en till vän och vi begav oss till gränby centrum för lite shopping (hur underbara är inte mina köp ovan?) och avslutade den med en god juice från naked juice bar. Själva dagen avslutade jag tillsammans med min mamma på forumgallerians vipkväll där vi strosade i butikerna, drack bubbel och åt ett par snittar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>