Jag är lyckligare nu

sushi bh

Denna lilla skönhet landade i min brevlåda idag, den är så snygg att man nästan dör. Jag har inte gjort så mycket mer än gått och väntat på denna (dagarna går så långsamt när man väntar på post) Har druckigt lite vitaminer då syster blivit sjuk och jag vill verkligen verkligen inte bli sjuk igen, fast vitaminer dricker jag dagligen nu igen (ja, jag är lite beroenda av vitaminer, inbillar mig att allt blir så mycket bättre om man tar vitaminer) Dagen avslutades med värsta sushimiddagen här hemma, sushi blev nog nyligen familjens älsklingsrätt, love it

Nu är jag iallafall på väg i säng då det väntas jobb imorgon förmiddag, efter det personalmöte samt middag, och efter det utgång med mitt härliga arbetsgäng, också ett till heldags jobbpass på det på söndag. Sova gör jag på måndag. Nu ska jag starta det senaste avsnittet av vampire diaries, puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>