Shine bright like a diamond

lucky one elena chucj blair

Som jag precis skrev på twitter (mycket twtter nu) så är facebook och twitter aldrig så tråkigt som vid sportsevenemang, jag vet knappt vad som spelas mellan sverige och tyskland, därför bäddar jag nu ner mig i sängen och kollar på 90210, intriger och drama lite mer i min smak.
Imorgon ska jag hem till min gamla klasskamrat, som jag inte träffat sen tidigt i somras, till hennes nya lya. Vi ska troligtvis baka muffins och sen så har vi så sjukt mycket att prata om. Älskar att träffa vänner man inte träffat på ett tagoch bara få prata med varandra. Ska bli så mysigt!

Nu: Godnatt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>