We are the kids with hungry hearts

ut 1

Lördagskvällen spenderades på en av uppsalas nattklubbar med ett härligt gäng partyglada tjejer- en syster, en kusin, en jobbarkompis, en föredetta jobbarkompis samt en annan, ganska så ny, vän. Jag och kusin kom hem strax innan fyra, överlyckliga över att ha haffat en taxi och slapp gå i de kalla graderna, och kröp direkt ner under täckena. På söndagsmorgonen gick vi över till syrrans rum där hon och vår jobbarkompis Ebba landade någon timma efter oss för att både höra om deras avslut på kvällen och bara prata lite. Mys. Resten av dagen spenderades, inte helt oväntat, under filtar vid tv lite halvt sovandes hela dagen, självklart med lite godis och gott!

Efter ett stängningspass fredagkväll/natt, en helg utan mycket sömn samt ett nio timmars jobbpass från tidig förmiddag idag sitter jag nu i myskläder uppkurad i min säng under täcket, med en kopp te och filmen the lucky one på play.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>