Bröllopsdag

Klickade hem väskan, i det tidigare inlägget, idag samt den gudomligt goda parfymen lady million från paco rabanne. Så nu kanske jag har mättat shoppingsuget för ett litet tag. Och juste, tror ni inte att mobilladdaren funkade felfritt när jag kom hem från jobbet i söndags natt? Vet inte hur det där var nu. Men idag fick jag iallafall en ny laddare hem i brevlådan…

mamma pappa

Idag firar mina föräldrar bröllopsdag, 19 år har de varit gifta (jag och min tvillingsyster var de enda där förutom prästen och dom själva, sedan åkte de och överraskade alla, som nygifta!) Det firar vi med god middag och senare lite god pannacotta hela familjen tillsammans, också så har ju mamma och pappa såklart skämt bort varandra med presenter. Åh vad jag också vill fira höga årsantal i bröllopsdag när jag är vuxen.

Kvällens höjdpunkt, som annars brukar vara hollywoodfruar på tisdagar, blir idag att få krypa ner i sängen och kolla på säsongsremiären av gossip girl!!!!! Äntligen! Ska även se säsongspremiären av 90210 som ockå ägde rum igår. Tisdagar kommer vara en bra dag nu i höst!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>