I know you don’t believe it, but I said it and I still mean it, when you heard what I told you, when you get worried I’ll be your soldier

bild-1 bild-2-1 miss-500c51b2ddf2b33bbc000022

I fredags klev jag och mitt mycket bra sällskap i form av ett gäng fina tjejer in på en av stockholms nattklubbar och dansade tills våra fötter och ben inte klarade av mer. Strax innan fem på morgonen kom jag och tvillingsyster äntligen hem till ett tomt hus och bäddade ner oss på madrasser framför tv och slocknade snabbt. När vi vaknade på lördagsförmiddagen tog vi oss in till stan för att både handla lunch på coffehouse by george samt lite nyttigt och onyttigt till kvällen, sedan tog vi oss hem igen, la oss framför tv igen med lunchen framför skilda världar. Senare när vi vilat upp oss lite efter nattens vakna timmar kom en god vän hit, vi körde iväg för att köpa lite sushi och en melon för aatt sedan ha en hejdundrans myskväll här hemma. Då det även då blev ganska sent så har jag och tvillingsyster mest bara legat framför tv idag innan resten av vår familj kom hem frammåt kvällen och det var slut på friden. Men en fantastisk helg har jag haft och det har jag min syster samt både gamla och lite nyare vänner att tacka för. xoxo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>