Come take a walk on the wild side, let me kiss you hard in the pouring rain

miss-500c51b2ddf2b33bbc000022

Var tidigare denna förmiddag och solade samt köpte lite d-vitaminer som min kropp har brist på vilket leder till en mindre rolig hudsjukdom, men får glädja mig åt att jag har en mycket lindrig form (alltså lättnaden när jag fick veta det efter att ha sett bilder på internet, jag är egentligen ingenting jämfört med det, tack och lov) och endast uppkommer då solen syns mindre och om jag haft en inre infektion i kroppen, vilket jag haft den senaste veckan. Jag börjar äntligen bli fri från hostan från helvetet så nu vill jag bara bli fri från hudens besvär, men det brukar lindra med lite solning! (och inte helt fel att bli brun på köpet) Resten av dagen ska jag bara ta det lungt för det vankas stägningspass på jobbet för min del, har inte jobbat på nästan två veckor pga sjuk så det ska nästan bli lite skönt att komma tillbaka en dag innan en hel helg ledig för roligheter! Dessutom jobbar jag med en god vän och det är inte helt fel. Men först ska jag skölja ur ricinoljan i mitt hår och fixa lite lunch åt mig och syrran. xoxo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>