hundvalpen ferry

Utöver vår stora berner sennen Rufus har vi nu en liten foxterriervalp vid namn Ferry. Det är min lillasyster som äntligen fått en hund och han kan vara det sötaste jag sett! Nu när lillasyster är i skolan så är det jag och min tvillingsyster som tar hand om honom, idag även mamma, och vi är nog alla tre överrens om att den lilla busen är ett heltidsjobb när han är vaken.

Det är lite av en sjukstuga här hemma så vi tre spenderar lite tid i soffan framför dvdboxen med den gamla serien Skilda Världar, när Ferry väl är lugn vill säga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>