En smak av svartvinbärstuggummi

gammal text

Vi hade börjat lära känna varandra; Jag visste att han gillade att doppa mariekex i oboy och att han hade en hund när han var liten som han i flera år trodde var hans egen och att han blev helt förstörd när han fick höra att det var hans syskons också. Han visste att jag var mörkrädd, och målade naglarna för att lugna ner mig. Vi hade varit hem till varandra de där första gångerna; Då man inte vet om man ska slå sig ner på hans säng medan han väljer film, eller om man ska hjälpa honom att rota i hyllan. Man vet inte riktigt om man ska låsa sin dörr efter sig, eller bara stänga den. Hans hand hade för första gången sökt efter min medan vi satt sådär nära varandra i mörkret för första gången framför en film, ett leende spred sig längs mina läppar när min hand passade perfekt i hans. Våra läppar hade för den där allra första pirriga underbara gången möts efter att ha väntat på att en inte allt för bra film skulle ta slut; Han smakade svartavinbärstuggummi, hans läppar var mjuka och han höll min haka mellan sin tumme och pekfinger. Jag hade min hand på hans bröstkorg och kunde känna hans hjärtslag. De där söta godnattsmsen plingade var och varannan kväll upp i min mobil; De fina små orden som gjorde att jag somnade med ett leende på läpparna och dansade på små rosa moln i mina drömmar. Jag gillade ljudet av hans mörka stämma enkelt säga mitt namn och jag insåg att jag var förälskad.

Men som alltid har allt det bra ett slut. Ett slut som kom alldeles för tidigt och med en massa frågetecken. Och som gav ett litet sår i mitt dunkande hjärta.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>