vart jag än går

Med en tillfällig favoritlåt säger jag god natt, lägger mig i renbäddad säng under min sänghimmel och sover tills det är dags för att stiga upp till jobbet imorgon förmiddag. Jag är lite less på att jobba för tillfället (kanske för att de uppdaterat schemat och fyllt mina lediga helger med pass… så fem helger frammåt jobbar jag) och har idag sökt efter en massa utbildningar inom det jag vill hålla på med men märkte ganska snabbt att jag behöver jobba ett bra tag till om jag inte kan hosta upp sisådär 134tusen. Aja, godnatt med er,

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>