Några saker om mig

1. Vad heter du?
Sarah Wiker, heter jag

2. Vad kallas du för?
Sarah, har och har aldrig haft något riktigt smeknamn som man kan ha om man har ett långt namn. Jag blev kallad för Annie, mitt mellannamn, när jag gick ettan på gymnasiet av en kille i min klass och det slutade med att fler och fler i klassen började kalla mig det. Det var till och med så att när jag var på deras studentskiva i våras (slutade i deras klass till tvåan och bytte skola) så kom killarna från klassen fram till mig och ba ”Aaaannnnniiiieeee!” och en tjej i min nya klass som kände den här killen i min gamla kallade mig Annie i början. Det är det närmsta ett smeknamn jag kommit.

3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
Sarah.

4. Vad gör du just nu?
Sitter i min säng, skriver detta och lyssnar på musik

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Ligga bredvid någon och somna på dens bröst och höra hans hjärtslag. Bland det bästa jag vet.

6. Vad har du på dig?
Mina gråa pyjamasbyxor med vita prickar på, en vit stickad tröja och min vita pälsväst (jag fryser)

7. Vad har du gjort idag?
Jag har ringt ett par läkarsamtal, varit på en powerwalk, skrivit en del, kollat på serier medan jag skrivit samt varit med familjen på ikea.

8. Vad var det roligaste med din dag?
Att skriva, är helt inne i det nuförtiden och det är så skönt, för jag har inte kunnat skriva på hela sommaren.

9. Vad var det tråkigaste med din dag?
Läkarsamtalen. Egentligen inget stort eller allvarligt, men det är något jag mår lite smått dåligt över stundvis. Läkaren sa ju förra året att det aldrig skulle bli värre…

10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Vakna bredvid någon man tycker om, ligga länge i sängen och bara mysa tills man bestämmer sig för att gå upp och göra frukost tillsammans. På dagen skulle vi bara gå lungt på stan, hand i hand och shoppa lite, och på kvällen skulle jag möta upp mina vänner för middag och förfest i sann vi-anda och sedan dra en sådan där bra utgång man bara har med sina bästa vänner.

11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
Min klädställning som jag hängde upp höstkläderna på idag, hängde in sommarkläderna i garderoben.

12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt?
Höger.

13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Den enda gången jag skulle kunna sträva efter perfektion är nog under mitt bröllop.

14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Senvåren/försommaren, för att allt känns så underbart då när man kan hänga undan jackor, vantar och halsdukar. Allt liksom lättar.

15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Jag tycker nog mest om julen, för att runt julen så brister liksom hjärtat av värme och kärlek, på ett bra sätt och det är en härlig känsla.

16. Beskriv den perfekta outfiten?
Ett par snygga, supertajta jeans (just nu suktar jag efter ett par ljusrosa) till en enkel men snygg vit topp, kanske med spetsdetaljer och ett par snygga bootsliknande skor och ljusrosa armband till.

17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Haremsbyxor, uäk

18. På tal om mode, din favoritbutik?
Måste nog vara de vanliga, hm, gina och bikbok. Annars Zara, när jag väl hittar något där så blir jag förälskad.

19. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild.
Min glittriga lurviga topp från nelly trend med den mest underbara rygg som finns.

20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
I hela mitt liv… Balklänningen eller studentklänningen, två speciella dagar i mitt liv.

21. Favoritplagg på en man?
Vit farfartröja (som stramar över en vältränad brsötkorg) till ett par jeansshorts.

22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska?
Inte för att vara den men svenskar. Sedan gör det väl inget om de har något slags utländskt ursprung, absolut inte.

23. Beskriv en egenskap du skulle vilja ha på din drömman
De som känner mig tillräckligt bra vet att jag har ganska bra koll på bland annat vilka egenskaper jag vil att min drömman ska ha (jag brukar kalla honom drömprinsen) då jag har en två a4sior lång lista liggandes hos en av mina vänner. Det absolut viktigaste tycker jag är charm och ni vet när de är sådär charmigt självsäkra.

24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
När killen jag träffade i våras bjöd ut mig på första dejten. Jag fick inte alls veta vad vi skulle göra, bara vilken tid och var vi skulle ses. Så jag mötte upp honom på centralen i stockholm, så tog vi tunnelbanan till odenplan och där tog han mig till en restaurang där han bokat bord och vi hade en jättefin middag. Sedan hade han planerat att vi skulle se på comedyshow, vilket ingen av oss tyckte var särskilt rolig så vi lämnade stället lite tidigare för kvällens sista stopp som var uppe i skybar. Där drack vi någon drink och bara pratade. Det var en väldigt fin kväll. (måste tillägga att jag hade på mig favoritplagget uppe vid 19)

25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille?
Oj, hehe. Nu när jag tänker efter har jag väl kanske inte gjort något sådär jätteromantiskt för någon, bara med någon liksom. Jag åkte hem till en kille jag träffade en gång och gjorde pankakor, så åt vi dom till ett dukat bord med tända ljus.

26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
Min vän smsade mig idag och sa att hennes klasskamrat fått vip på vår favoritnattklubb här i staden, så det hade setat fint. Annars en sådan här överraskningsfest där dina närmsta vänner samlat näst intill alla du känner. (fyller om 129 dagar förresten, hihi)

27. Vad är den hemskaste presenten du fått?
Jag kan inte kalla den hemsk, det känns inte rätt, men för några år sedan önskade jag mig påslakanset av min farmor och farfar och sa ”men bara inte det med myror på från ikea”. De måste ha missförstått för det var precis det jag fick.

28. Cola eller fanta?
Cola, gillar inte apelsindrycker.

29. Choklad eller sur/salt godis?
Är inte så förtjust i choklad, inte salt heller, äter helst sura godisar.

30. Sallad eller McDonalds?
Sallad, helst från Coffehouse by George, mmmm

31. Myskväll eller utekväll?
Det beror helt på, både och kan vara välbehövliga vid olika tillfällen.

32. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Sex utan kärlek går, i äkta kärlek måste allt från sex till romantiska promenader finnas med.

33. Pengar eller kärlek?
Kärlek, alla gånger

34. Tåg/buss eller bil?
Bil, jag älskar att åka bil. Helst långt när det är mörkt med hög bra musik

35. Bloggen, instagram eller twitter?
Alla tre

36. Tv eller dator?
Dator, använder min ena dator som tv dock.

37. The Notebook eller Fast and the furious filmerna?
The notebook!

38. Roligaste fyllegrej?
oj… måste nog vara alla roliga, ärliga och intima samtal jag och mina vänner har på våra förfester

39. Pinsammaste fyllegrej?
Ingen aning, jag är sådan som har bra kontroll även efter ett glas för mycket och skulle aldrig göra något som jag skulle tycka var pinsamt (tror jag inte)

40. Om du läser bästa vän, vem tänker du då på?
Johanna, min tvillingsyster.

41. Något som du är riktigt rädd för? Spindlar, framtiden, att misslyckas etc.
Jag är riktigt rädd för blod. Så fort jag ser minsta lilla droppe, eller ens hör talas om blod så ryser det i mina blodådror, liksom kryper inanför skinnet, allt känns bara obehagligt och min hud känns ömtlig bara av att titta på. Nej urs… behöver jag ens säga att jag känner så nu?

42. En vacker mening som har fastnat hos dig?
”Det är så långt borta när en längtan går över till en saknad” en mening jag skrev i en text för ett par år sedan och jag känner igen mig i den allt för ofta.

43. Dra ett skämt?
Värsta uppmaningen man kan få….

44. Ditt finaste minne från dina gymnasietider?
När jag och alla tjejer ur designklasserna (då i ettan då jag gick på designprogrammet) åkte ut till en av tjejernas sommarstuga i Sigtuna där vi grillade mat, satt på bryggan och pratade tills det blev mörkt och alldeles för kallt för att sitta ute då vi gick in, letade upp sovplatser framför tv, myste, pratade och skrattade tills vi slocknade tidigt på morgonen.

45. Det roligaste som hände dig under gymnasiet?
Det roligaste var nog att få höra av min svenskalärare i ettan, efter första skrivuppgiften, att jag skrev på högskolenivå och kunde använda ord på ett speciellt sätt. Det var då jag verkligen visste att jag ville skriva.

46. Någon som du önskar att du kunde ha gjort under gymnasiet? (t ex vara mer social, vara mindre social)
Faktiskt, även om jag fick två underbara vänner på min nya skola, så önskar jag att jag stannat på min första. Men det programmet var inte rätt för mig, men jag saknade klassen hela de två restrerande åren.

47. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?
Jag har en hel attgörainnanjagdörlista i min dagbok (ja jag skriver dagbok än, lite då och då) och på den står bland annat att skriva en bok, lära mig surfa, kyssas i spöregn, rädda någon, ordna en ”masquerade ball” och hitta min drömprins

48. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
tatuera mig, spara pengar och börja träna

49. Beskriv din favoritscen från en film/serie alt. länka med youtube.
Såklart en scen från one tree hill, men Brooke som är den mest fantastiska karaktär som någonsin funnits i en film eller serie. Och det hon säger från ca 0.30 ungefär femton sekunder fram träffar rätt bra, likt det mesta hon säger i serien faktiskt.
YouTube Preview Image

50. Berätta två saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc)
1. Jag gillar bilar. Och jag vet att ingen kan tro det då jag inte har körkort, inte ens börjat övningsköra, är livrädd för att köra, vet inte ens vilken av våra bilar som är en audi och vilken som är en bmw, ser absolut ingen skilnnad på modeller osv. Men att gå i en bilaffär älskar jag och jag har fått för mig att någongång måste jag åka i en gul lamborghini.
2. När jag är ensam hemma brukar jag lyssna på musik i hörlurar, sjunga med högt och praktiskt taget dansa genom hela huset medan jag gör det jag ska.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>