underbara syster

Sedan en vecka tillbaka och ungefär en vecka framåt bor min mamma och yngsta lillasyster på akademiska. Min syster har nämligen fått diabetes, så egentligen är det ju ingen större fara men det skär ändå i hjärtat på mig som storasyster att se min lillasyster i en sjukhussäng. Men hon har alltid varit stark och är en tuff tjej, mycket tuffare än mig, och ingen hanterar en sådan här sak bättre än vad hon gör. Egentligen är det ju självklart, som diabetiker kan man leva ett helt normalt liv, det kunde ha varit mycket värre. Men jag saknar henne här hemma. trots att det är nästan sex år mellan oss så står vi varandra väldigt nära. Hon kommer ofta in på mitt rum och vi bara hänger i min säng, fånar oss och skrattar. Så det var väldigt skönt att hon och mamma fick lite permission idag och var hemma mest hela dagen. När jag satt och plattade mitt hår knackade min lillasyster på och kom in. Vi la oss i min säng, med bennen rakt upp mot väggen och pratade lite och skrattade som vanligt. Jag beundrar henne för att hon tar det så lätt, hon är ju trots allt bara tretton år. Men jag kan inte vara lyckligare än att hon tar det så bra, för hade det inte varit så så hade den här tiden varit svårare för mig som storasyster. Mina systrar betyder allt för mig och jag skulle bokstavligt talat göra allt för att de ska må bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>