I’ll walk with you if that’s alright

Den senaste veckan har jag, trots förkylning, varken vilat eller tagit det lugnt särskilt mycket. Jag har även, trots jobb båda dagarna efter, intagit något av stadens dansgolv för att festa loss med mina vänner två kvällar/nätter. Onsdagens utekväll bjöd spontant på förfest på en av uppsalas nationer tillsammans med ett fyrtiotal studerande unga militärer där det bjöds på både drinkar, shots och dans till både nya hits och gamla godingar som greace lightning och lets twist again, för att sedan dansa fötterna blödiga på bj’s beachvolleyboll-turnerings efterfest!

Sedan har jag, som sagt, jobbat en del och i måndagskväll efter jobbet fick jag ett samtal från min syster som sa att jag inte kunde åka hem för att vårat område evakuerats! Istället fick jag fortsätta med bussen ända in till uppsala där resten av min familj checkat in på pappas kontor utan vetskapen om när vi fick komma hem. Det var nämligen en AGA gas anläggning som ligger nära oss som börjat brinna och det var risk för explosion. Mamma och mina systrar hade till och med inhandlat luftmadrasser, filtar och kuddar – redo för en natt på pappas kontor. Men när vi satt på mcdonalds för att både fördriva tid och äta middag klickade jag in mig på unt.se för att få läsa att vi fick åka hem igen! Den hade efter flera timmar fått kontroll på branden och explosionsrisken var mycket mindre. Jag nästan skrek ut av glädje och vi åkte äntligen hem igen! Något som inte riktigt händer varje dag, evakuering alltså. Inte för oss i sverige iallafall.

Trots förkylning, jobb och evakuering har det varit en bra vecka!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>