Klackarna i taket

Så här glada och taggade var vi igår när vi gick ut för att dansa natten lång och slå klackarna i taket på en av uppsalas nattklubbar. Vi hade en toppenkväll och natt och kom hem i förmiddags med lite skrapsår, något borttappat legg, omplåstrade sår och skavsår, ömma fötter, lite värkande skrattmuskler (vilket Sofies lilla fall är en av orsakerna, roligaste någonsin) och trötta ben. Men de sakerna var värt det för med kusinerna eriksson/wiker kan det inte bli annat än bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>