Guldklimpar

 

Idag har jag mått lite som vädret så smset från min kära kusin hade inte kunnat sitta bättre. Att få spendera helgen med henne och syster ute i uppsalas uteliv känns välbehövligt. Dagen blev ännu bättre efter några utbytta meningar med min fina vän över facebook vilket slutade med att hon plingade på här hemma hos mig. Sedan har hon suttit med mig, hållit min hand också har vi pratat om både det dåliga och det bra, skrattat, druckit te och haft det så bra som vi brukar. Hon var precis vad jag behövde.
Moa, om du fortfarande läser min blogg så ska du veta att du är guld värd för ikväll, tack.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>