cut it out and restart

Det finns ingen bättre humörhöjare än shopping så därför är dessa fyra saker från nelly just nu på väg hem till mig! Och imorgon ska jag äntligen köpa mig en ny dator! Min nuvarande, en laptop från toshiba, är lagomt trasig och börjar kännas lika klumpig som en stationär. Plus att jag går varenda dag runt och är rädd att den ska lägga av och aldrig mer fungera och eftersom jag inte har någon hårddisk eller något att ha alla mina texter och projekt på skulle min värld på riktigt gå under. Så en hårddisk ska jag också skaffa mig snarast, men först blir det en ny liten acer aspire one, vit.

Imorgon ska jag även träffa Moa, över en fika eller något, och funderar då på att slinka in på gina och köpa mig toppen nedan jag förälskat mig i (förutsatt att den ser snygg ut på också).


På kvällen bär det av till Bålsta för att äta middag och mysa med Frida och Johanna. Jag älskar när dagarna är helt fullbokade! Denna kväll ska jag avsluta rätt tidigt med att mysa upp i soffan eller i sängen med en film, ska se om jag kan få med min yngsta lillasyster för jag är sällskapssjuk. xo

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “cut it out and restart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>