There’s a light up ahead but it’s not where we are

I går tog jag och två av mina systrar vårat pick och pack och tog tåget från uppsala till borlänge för att spendera ett par dagar med resten av familjen samt släkten i ludvika. Under grådagen och idag har det hunnits med lite släktmiddag, mys med kusinernas bedårande små kattungar samt kusinerna själva, besök hos mormor och morfar och det somriga måstet – tid i farmor och farfars sommarstuga där jag växt upp om somrarna med alla kussar! Vi grillade grillspett och pinnbröd och njöt av det faktiskt fina kvällsvädret vi fick. Allt som ska hinnas med under vistelserna uppe i min barndomsstad har hunnits med och imorgon förmiddag tar jag och de två systrarna vårat pick och pack och åker tåget hem igen och njuter lite innan resten av familjen kommer hem några dagar senare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>