touch my heart and its over

De senaste veckorna har jag varvat jobb, jobb och jobb med midsommarfirandeshopping på nacka forum med min tvillingsyster istället för uppe i dalarna med resten av familjen, en fin sommardag ute på porchen (verandan, men här hemma kallar vi det för den amerikanska översättningen) med massa frukt, syster och en, nu gammal, klasskamrat jag inte träffat sedan studenten för en månad sedan, lite internetshopping (varav 3 läppstift, hehe en viss vän kommer döda mig) och sedan några enstaka vilodagar bara. Alltså har jag mest bara jobbat (kommer kännas bra vid löning iallafall) och är nu överlycklig över att jag är ledig en helg!! Det kommer firas med en heldag i stockholm, shopping och sedan någon sommardrink i kungsträdgården med syster och bästis.

Med det sagt säger jag godnatt, ska krypa in under min sänghimmel och somna till någon film. puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>